MENU
Головна » 2021 » Март » 4 » ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ
12:00
ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ

Харчування дітей в закладі організовано відповідно до наказу від 26.08.2020 № 64 –ОД

 « Про організацію харчування дітей у 2020/2021 навчальному році». Відповідальним за організацію харчування призначено заступника директора з навчально – виховної роботи Ісіченко О.І.

Одноразовим харчуванням забезпечено учнів 1-11 класів  та триразовим – вихованців дошкільного підрозділу.

Безоплатно харчуються учні 1-4 класів  ( 36 чол.) та пільгового контингенту ( 4 особи).

Кухарями Солодкою О.М. та Махортовою І.В . складаються двотижневі ( сезонні та на оздоровчий період ) меню. Меню складаються відповідно  до норм харчування дітей певного віку, включаючи вітамінізацію. Двотижневі меню погоджуються Головним управлінням Держпродспоживслужби  в Харківській області. Меню  різноманітне : включає м’ясні, рибні , молочні , овочеві страви , фрукти , соки. Наприкінці кожного місяця проводиться аналіз виконання натуральних норм  харчування.

Харчоблок забезпечено необхідним устаткуванням та обладнанням ( електричні плити та електросковорода, холодильники,  електром’ясорубки,  міксер, обробні столи, такелажне обладнання). В необхідній кількості – кухонний та столовий посуд,

Для забезпечення дітей якісною питною водою встановлено фільтр для води. 

З метою дотримання правил гігієни в обідній  залі в наявності раковина для миття рук  та елетросушарка.

Працівники харчоблоку забезпечені спецодягом , два рази на рік проходять обов’язкові медичні огляди.

В закладі запроваджується система НАССР. Створено постійно діючу робочу групу, яка здійснює контроль за забезпеченням належних умов , організацією харчування учнів та вихованців, дотриманням санітарно – гігієнічних  правил та норм.

Скарг з боку батьків на якість страв та організацію харчування немає.

 

Переглядів: 28 | Додав: balgus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar